Geplaatst op Geef een reactie

Avolites

Avolites Ltd is een Brits productiebedrijf gevestigd in Park Royal, Londen.

Avolites produceert verlichting consoles en toneel dimmer apparatuur voor gebruik in de amusement verlichtingsindustrie. In 2011 breidde het bedrijf uit in de media server sector van het amusement technologie markt door de overname van software die is ontwikkeld door Immersive Ltd, de systemen worden gebruikt in de Olympische Spelen van 2012 openingsceremonie, en de 2014 Olympische Winterspelen in Sochi ceremonies.

De huidige reeks ondersteunde tafels staan op de Avolites site.

Avolites Diamond 4 Elite
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.